Få healing med drager
​​
og personlige beskeder fra dine guider!

Book tid: Klik her

Hvad er healing med drager?

Jeg healer med drage energier. Dragerne er en del af Atlantis energierne. De har en intens energi, der kan være svær at skabe kontakt til. Dette hjælper jeg med gennem healing.

Healing med drager hjælper DIG til at åbne op for dit hjerte og bruge din intuition. De åbner op for dit hjerte, så du bedre kan mærke og rumme kærlighed. Først og fremmest kærlighed til dig selv. Det er vigtigt, du er fyldt op, før du kan give kærlighed til andre.

Healing får din krop ned i gear. Den giver kroppen lov til at bearbejde de ting, du går og tumler med. Du kan også gennem healing give slip på den energi, du ikke har brug for, holder dig nede og som du er klar til at slippe. Det hjælper kroppen til at komme ud af fastlåste mønstre og rutiner. 

Jeg healer på årsagen og ikke symptomerne. Har du energiblokeringer i kroppen, kan dette give smerter andre steder i kroppen. Energiblokeringer kan opstå ved svære følelser, såsom sorg, tab, eller vrede, hvor du ikke lytter til dit hjerte.

Vælger du et forløb på 3 gange, får dragernes energi lov til at heale dig på et dybt og ubevidst plan. De rydder op i RIGTIG gammel dårlig energi.

Når jeg healer, modtager jeg personlige beskeder til dig fra dine guider.

Jeg fungerer som kanal for dragerne. De sender deres healende energi via mine hænder og ned i din krop.

Hvordan foregår det?

Vi taler sammen inden og efter healingen. 

Den dag, du skal heales, vil jeg anbefale dig ikke at have andre planer.

Under selve healingen ligger du på en briks med bløde tæpper og puder. Med afslappende musik i baggrunden. 

Jeg healer på forskellige punkter/chakraer på kroppen. Alt hvad du føler, mærker og tænker under healingen, er lige som det skal være.​

Fru Rosenbergs Univers

Healing med drager og beskeder fra dine guider.

Se ledige tider - Klik her

Book en session med mig