Dragerejse


Føler du dig klar til forandring, men ved ikke, hvor du skal begynde?

Eller føler du, du er låst fast og har brug for vejledning til at komme videre?

 

I samarbejde med min kollega Tommy Egede, tilbyder vi en session, hvor du med dragernes hjælp, kommer ud på en dragerejse. Her vil du få vist, mærke og/eller møde det, du har brug for, til at arbejde videre med dig selv i tillid og tryghed.

 

Sådan foregår det:

Inden du møder op, mærker og tuner vi ind på dig. Dragerne vil overordnet vise, hvad der skal ske og hvilken rejse du skal på. Vi får ikke detaljerne at vide. De er overladt til dig. Det kan også være der sker ting undervejs, der gør at din dragerejse, tager en anden drejning end først vist.


Du ligger på en briks med tæppe over dig og slapper af.

Herfra bliver du med en guidet meditation hjulpet til at møde den af dine guider, der vil føre dig videre på dragerejsen. Du vil møde og få vist lige det, du har brug for.


Dragerne vil sammen med din guide nu rejse med dig og vise dig, hvad du har brug for at have fokus på. Om det er tidligere liv, en tur ud i galaksen eller noget helt tredje vil tiden vise. Du kommer dog på lige den rejse, du har brug for, der hvor du er lige nu i dit liv.

 

På din drage rejse, vil du være støttet og beskyttet af dragerne og deres energier. Vi er også hos dig hele tiden, som støtter og vejledere. Efter din dragerejse, vil vi tale med dig, om det du har oplevet og der er mulighed for yderligere fordybelse. Her vil du også modtage drageclairvoyance og dragehealing.

 

Varighed: 2 timer.

Pris: 2.000 kr.