De 4 element drager.


Når jeg arbejder med dragerne, tilkalder jeg altid de 4 element drage - Jord, Vand, Ild og Luft.


Jeg beder dem lave en beskyttende 4-kant eller cirkel omkring mig af deres ild. Derefter starter jeg mit energiarbejde.


Det er altid disse 4 jeg beder om at beskytte mig. Når jeg afslutter mit energiarbejde, takker jeg disse 4 drager og beder min egen drageguide om at afslutte og afrunde, det jeg har arbejdet med.


Herunder, vil jeg beskrive de 4 elementdrager, hvordan jeg oplever dem og hvad de fortæller mig, de kan bruges til. Jeg beskriver dem som den energi af feminin/maskulin, jeg mærker dem i.

Mærker du det omvendt, så er det lige, som det skal være.


Placer elementdragerne på din skulder, når du starter med at arbejde med dem.

Jorddragen.


Jorddragen er den første drage, jeg vil anbefale dig at arbejde med. Han hjælper dig med grounding. Grounding, der føles behagelig, dejlig og let at være i.

Bed ham om hjælp til grounding. Om du går en tur eller mediterer imens, er op til dig. Hvad har du det bedst med?


Jorddragen vil derefter tage kontakt til Gaia/Moder Jord og forbinde din energi med hendes. Han samler et unikt puslespil til og for dig, så du opnår Gaias kærlighed, omsorg og støtte, men samtidig forbliver i din egen energi.


Vanddragen.


Hun hjælper dig med dine følelser. Hun kan mærke på dig, om følelserne trænger til et løft eller de kører i for højt gear og har brug for ro på.


Har du det svært med dine følelser eller ikke er i kontakt med dem, er hun også en rigtig god og blid hjælper.


Det kan være svært at vide, om det er Vanddragen eller Luftdragen, du har brug for i starten, så prøv dig frem. Ikke begge på samme tid, for så finder du ikke ud af, hvem der hjalp.

Ilddragen.


Han gør det, drager er bedst til. Han healer ved at brænde dårlig energi væk.

Dårlig energi, du danner indeni dig selv pga tankespind, følelser og oplevelser.


Når du har brug for at rydde op indeni dig selv, så bed Ilddragen om hjælp.


Ilddragen udfører en hovedrengøring af egen energi.


Vær opmærksom på, hvis du har taget andres dårlige energi på/til dig, så er det den Lilla Ilddrage, der skal hjælpe dig med at rydde op.

Luftdragen.


Hun hjælper dig med din energi. Føles den for tung og drænende eller kører energien i for højt gear, så din krop bliver stresset?


Hun løfter energien i dig op eller sænker den alt efter behov. Hun gør det på en rar og behagelig måde for dig, så du kan følge med.


Det kan være svært at vide, om det er Vanddragen eller Luftdragen, du har brug for i starten, så prøv dig frem. Ikke begge på samme tid, for så finder du ikke ud af, hvem der hjalp.