Hvad er healing?


Som dragehealer arbejder jeg med energier.

Energier kan være følelser, tanker, stemninger, oplevelser, konflikter, andre menneskers humør, mad og natur. 


Følelser og oplevelser, der ikke er blevet bearbejdet kan sætte sig fast og danne energi blokeringer i din krop. Du mærker eller oplever det, som ubehag eller vedvarende smerter, der ikke kan forklares.


Healing hjælper dig til at give slip på de energier, der har sat sig fast i din krop. Løsne op for energiblokeringerne, så du kan få flowet tilbage.


Dragehealing.


Når jeg healer med drager kommunikerer og samarbejder jeg med dem.


Drager har en let, hurtig og legende energi. Sådan foregår deres healing også.


Når jeg healer med drager, brænder de den dårlige energi væk. Du skal derfor IKKE igennem en udrensning, som der kan være ved andre healinger. Istedet bruger du din energi og kræfter på at blive dig selv igen. Dette er især en fordel for sensitive mennesker, der oplever energier stærkere.


Hvis din sjæl er vant til lette energier og høje vibrationer kan det være svært og en stor udfordring at bevare en god jordforbindelse til Gaia (Moder Jord).


Jordforbindelsen - også kaldet grounding - føles tit meget tung og trættende for mange sjæle. Men med dragernes energi og healing finder de en balance, der er unik for dig. En balance, du trives med og som gør at livet på Jorden kan nydes fuldt ud. Se mit dragehealingsforløb under "Behandlinger".


Jordforbindelsen er vigtig, for at du kan føle dig glad og velkommen her på Jorden.


Drager tilpasser sig din energi og hvad du har brug for. De kan være store, mægtige og fulde af power - og de kan gøre sig små, blide og forsigtige.


Under en healing er jeg i stand til at justere på dragernes healingsstyrke, så du modtager lige det, du har brug for.


Dragehealing vil især være godt til dig der:


 • Ved at det her er lige noget for dig.
 • Er tiltrukket af drager.
 • Er sensitiv.
 • Har svært ved at grounde sig og beholde groundingen.
 • Bliver dårlig og urolig af udrensninger.
 • Føler sig anderledes og synes mennesker opfører sig mærkeligt.
 • Går rundt med følelsen af, ikke at høre hjemme nogen steder.
 • Ved eller har mistanke om, du er stjernesjæl. 


  Hvordan foregår healing hos mig?


  Vi taler sammen inden og efter healingen.


  Stil gerne spørgsmål. Jeg behøver ikke vide noget om, hvorfor du vil have healing eller hvad du arbejder med for tiden. Jeg arbejder intuitivt og kan mærke, hvor jeg skal heale. Dragerne fortæller mig også, hvad der skal ske. Har du ønsker til healing af noget bestemt, arbejder jeg selvfølgelig med det under healingen.


  Alle kan hjælpes af dragehealing. Jeg sætter en proces i gang med min healing og du skal som klient være klar til at arbejde videre med dig selv derhjemme. Jeg mærker og får fortalt under healingen, hvad du har brug for at arbejde med og ændre i dit liv.

  Under selve healingen ligger du på en briks med bløde tæpper og puder. Med afslappende musik i baggrunden. Du må gerne stille spørgsmål og tale til mig under healingen. Du bestemmer selv om du har åbne eller lukkede øjne. Falder du i søvn eller blunder under healingen, skal du bare nyde det. Snorkelyde er altid velkomne.

  Jeg healer på forskellige punkter/chakraer på kroppen. Alt hvad du føler, mærker og tænker under healingen, er lige som det skal være.​


  Efter healingen videregiver jeg de beskeder til dig, jeg fik ind under healingen fra dine guider. Dette gør jeg kun, hvis du er interesseret i at modtage beskeder. Her har du også mulighed for at stille spørgsmål.


  Det vil være godt for dig at gå en lille tur bagefter. 

  Jeg kan også anbefale en lur, da det hjælper din krop til at slappe helt af. Når kroppen slapper af, får healingen rigtig lov til at arbejde.


  En dragehealing arbejder videre i op til 3 uger. Derfor skal der min. gå 4 uger mellem hver dragehealing. Så har din krop fundet sig til rette efter den oprydning dragerne har lavet.


  Den dag, du skal heales, vil jeg anbefale dig ikke at have andre planer.