Hvordan foregår healing hos mig?


Vi taler sammen inden og efter healingen.


Stil gerne spørgsmål. Jeg behøver ikke vide noget om, hvorfor du vil have healing eller hvad du arbejder med for tiden. Dragerne fortæller mig, hvad der skal ske. Har du ønsker til healing af noget bestemt, arbejder jeg selvfølgelig med det under healingen.


Alle kan hjælpes af dragehealing. Jeg sætter en proces i gang med min healing og du skal som klient være klar til at arbejde videre med dig selv derhjemme. Jeg mærker og får fortalt under healingen, hvad du har brug for at arbejde med og ændre i dit liv.

Under selve healingen ligger du på en briks med bløde tæpper og puder. Med afslappende musik i baggrunden. Du må gerne stille spørgsmål og tale til mig under healingen. Du bestemmer selv om du har åbne eller lukkede øjne. Falder du i søvn eller blunder under healingen, skal du bare nyde det. Snorkelyde er altid velkomne.

Jeg healer på forskellige punkter/chakraer på kroppen. Alt hvad du føler, mærker og tænker under healingen, er lige som det skal være.​


Efter healingen videregiver jeg de beskeder til dig, jeg fik ind under healingen fra dine guider. Dette gør jeg kun, hvis du er interesseret i at modtage beskeder. Her har du også mulighed for at stille spørgsmål.


Det vil være godt for dig at gå en lille tur bagefter. 

Jeg kan også anbefale en lur, da det hjælper din krop til at slappe helt af. Når kroppen slapper af, får healingen rigtig lov til at arbejde.


En dragehealing arbejder videre i op til 3 uger. Derfor skal der min. gå 4 uger mellem hver dragehealing. Så har din krop fundet sig til rette efter den oprydning dragerne har lavet.


Den dag, du skal heales, vil jeg anbefale dig ikke at have andre planer.